Wednesday, 26 Jun 2019, 4:31:37
Welcome Guest | RSS
QALBUN ASRAR ALTERNATIVE HEALING

 

RAWATAN PELARISAN DIRI & PERNIAGAAN

Kalau anda ingin memajukan lagi apa juga bisnes yang sedang atau akan dilakukan, maka amatlah tepat anda mengambil Rawatan Pelarisan Diri & Perniagaan ini. Usaha samada perseorangan, perkongsian atau berkumpulan dalam apa jua bentuk perniagaan termasuk penjualan kenderaan, rumah, tanah dll, membuka & menarik segala punca rezeki dari 7 petala langit dan bumi, yang akan datang dari segenap punca tanpa disangka-sangka. Rezeki anda akan menjadi berlipat kali ganda dari apa yang anda perolehi sekarang. Tapi jangan lupa bahawa ada pepatah mengatakan bahawa yang pipih tidak datang melayang dan yang bulat tidak datang bergolek. Namun ada juga orang berkata bahawa ulat dalam batu pun boleh hidup. Jadi sebagai pencetus pemikiran, mari kita bersama-sama menghalusi situasi-situasi berikut.

Rintihan 1. Sejak umur saya 22 tahun telah pelbagai kerjaya saya lalui dan telah pelbagi posisi jawatan telah saya pegang, semuanya atas pilihan saya. Kalau saya kekalkan dengan jawatan lama saya dahulu, memang saya telah menjadi kaya sebelum umur 30 tahun. Namun sekarang ini umur saya 34 tahun dan saya dapat rasakan yang saya akan menjadi kaya pada umur 35. Apakah saya hanya perlu tunggu sahaja sehingga tiba saat keemasan itu? Sudah tentu saya berusaha dan berikhtiar juga. Tapi yang penting saya yakin dengan jalan yang saya lalui. Saya bebas memilih dan menentukan.

Jawapan : Kes ini berada di dalam kategori dia mempunyai suratan takdirnya namun dia BERKUASA merubahnya megikut citarasa dan halatujunya, apa sahaja yang dia mahukan.

Rintihan 2. Macamana ni, apa sahaja yang saya buat memang tidak mendatangkan hasil seperti yang saya inginkan, memang saya mahu pendapatan RM100k sebulan, namun saya hanya capai RM5k sebulan walaupun saya ikhtiar begitu dan begini. Dah macam-macam saya lakukan. Cakap sahaja caranya suma saya sudah buat. Apa silap dan kekurangan saya? Apakah ini yang terbaik yang saya dapat?

Jawapan : Kes ini berada di dalam kategori dia mempunyai suratan takdir tetapi dia percaya dia TIDAK BERUPAYA mengubahnya ke arah lebih baik.

Rintihan 3.Dahulu pendapatan saya hanya dibawah RM1k sebulan. Ramai mengatakan saya hanya mampu setakat itu sahaja kerana saya tidak berpelajaran tinggi dan saya tidak bercampur dengan orang. Saya terkadang amat stress krn berada didalam kekalutan hidup. Ialah, kos anak-anak bersekolah, kos makan, kos sewa ruma dll amat memeritkan. Tapi saya tidak putus asa menimba ilmu, mencari peluang perniagaan, memperbaiki komunikasi dan kemahiran lalu sekarang saya berjaya 

Jawapan : Kes ini berada di dalam kategori dia mempunyai suratan takdir dan dia percaya IKHTIAR & USAHA dapat memberi kesan lalu dapatlah dia menjalani kehidupan yang lebih baik.

Bagi anda yang selalu tidak percaya diri, gagal dalam kehidupan, sukar mendapat punca rezeki yang tetap, kerap terdedah kepada anasir negatif, tidak mampu menyelesaikan masalah peribadi, keluarga dll, kabur dalam membuat pilihan & keputusan penting yang jika tersalah akan memberi keputusan negatif, mengalami masalah bertimpa-timpa, dimusuhi dan dibenci orang, maka dengan Rawatan Mandian dan seterusnya Rawatan Pelarisan Diri & Perniagaan maka insyaAllah anda akan pasti dapat lihat hasilnya.                                                                             

Bagi mereka yang sedang atau akan terlibat secara langsung dalam perniagaan atau apa sahaja perusahaan atau jalan rezeki, insyaAllah akan menjadi semakin laris, barangan senang dijual, tiada unsur khianat terhadap pesaing anda dsbnya kerana ini adalah usaha dan ikhtiar yang dilakukan dengan cara berzikir dan membaca ayat-ayat suci alQuran dan doa kepada Allah SWT.

Jenis dan kos Rawatan
(anda boleh pilih salah satu dari kaedah terapi di bawah)

a)Garam Mazjalin - caj :       RM70 (garam ditabur sendiri oleh pesakit ke tempat perniagaan)

                                        RM500 (jika dibuat khusus oleh perawat Qalbun Asrar)

b)Wafaq Kerezekian - caj:    RM170

c)Wafaq Seribu Guna - caj :  RM270

d)Keris Kecil Ageng – caj:     RM250 tahap 1

                                        RM750 tahap 2

                     

Telah ramai yang menggunakan Keris Kecil Ageng ini baik untuk pelarisan, pengasihan, harmoni, penunduk, kesihatan dan benteng diri. Terdapat pelbagai kisah untuk tatapan semua yang ingin mengetahui keberkesanannya yang sudah TERBUKTI.

                                                                         

e)Minyak Ageng       – caj:    RM250 tahap 1

                                        RM750 tahap 2

                                        

Telah ramai yang menggunakan Minyak Ageng ini baik untuk pelarisan, pengasihan, harmoni, penunduk, kesihatan dan benteng diri. Terdapat pelbagai kisah untuk tatapan semua yang ingin mengetahui keberkesanannya yang sudah TERBUKTI.

                                       

f)Tasbih Ageng        - caj:   RM250

                                      

g)Buluh Kerezekian – caj:   RM270


h)Rawatan Penyeri Wajah       -caj:   RM300

                                                                                               (sila KLIK di sini untuk testimoni)

Info:
• Tatacara beramal dan ritual akan diajarkan langsung

i)PAKEJ PELARISAN DIRI & PERNIAGAAN AGENG - caj: RM1250 SAHAJA

Apa yang anda akan dapat : 

1)Garam Mazjalin RM70 2)Wafaq Kerezekian Rm170 3)Wafaq Seribu Guna RM270 4)Keris Kecil Ageng RM250 5)Minyak Ageng RM250 6)Tasbih Ageng RM250 7)Buluh Kerezekian RM270 8)Rawatan Penyeri Wajah RM300 yang kesemuanya sejumlah RM1830 namun dengan harga Pakej Super, anda hanya perlu mengeluarkan RM1250 SAHAJA dan anda akan diberi ijazah KEILMUAN khusus

oleh Ki Ageng Manik Maya

Rawatan Penyeri Wajah

RAWATAN PENYERI WAJAH

 

Wajah anda akan lebih menawan, amat menarik, sentiasa ceria dan awet muda, ramai yang ingin berkawan dan mendekati anda, sentiasa mendapat perhatian dan simpati,  tidak puas dipandang semua keturunan Adam & Hawa.  

Dengan khazanah dari penemuan yang menakjubkan oleh Qalbun Asrar, kami tampilkan satu rawatan terkini – RAWATAN PENYERI WAJAH. Anda akan kelihatan lebih menawan, menarik dan tidak puas mata memandang. Tiada pantangan dan amalan yang bercanggah dengan agama. 

Agama itu jalan menuju Tuhan. Makna syirik itu adalah menyekutukan Tuhan, iaitu ada lain selain Tuhan. Walaupun anda makan nasi namun anda fikir nasi itu mengenyangkan anda, maka itu juga sebahagian syirik kerana itu sebetulnya menyekutukan Tuhan. Peringkat orang yang menuju ke jalan Tuhan, tidak makan minum berbulan pun tidak mengapa, tidak memudaratkan, melangkaui fakta-fakta sains, logik akal dan cerita-cerita seperti ini kita ketahui maklum sejak dahulu lagi. Bukan sahaja dalam Islam. Bahkan dalam Buddha, agama Tao dll juga sering kedengaran hal yang serupa. Nah, disinilah kita perlu lebih jauh mendalami puncanya. Namun cukup di peringkat pemahaman dasar adalah bahawa makanan itu suatu jalan untuk kenyang yang diberi Tuhan. Lalu sama juga perbahasannya dengan apa sahaja sarana yang kita gunakan. Fikirkanlah tentang terma susuk yang ramai orang tidak menyenanginya. Namun itu juga masih subjektif. Makan babi contohnya haram. Namun di saat darurat dan jika memang tidak ada makanan lain langsung di tempat itu dan jika tidak makan babi itu nantinya orang itu akan mati, maka pada saat itu hukumnya adalah wajib bagi orang itu makan babi yang haram itu. Samalah juga tentang isu berkahwin itu. Apa hukumnya? Tentunya tidak sama bagi setiap individu itu. Ada dihukum harus, makruh, wajib bahkan haram! Itupun pada saat itu dan boleh berubah dengan masa dan keadaan. Perkara ini perlulah anda perhalusi dengan mereka yang lebih arif kerana di sini hanya sebagai perbincangan singkat sahaja. Pokoknya apa sahaja yang kita mahu tahu, kita boleh tahu kerana semua ada jalannya.

Kalau mahu cantik, disenangi ramai, tiada musuh, maka jalan yang paling selamat adalah kerana kita tahu bahawa RAWATAN PENYERI WAJAH itu sarananya adalah melalui pengisian ayat dan tenaga ke wajah si pengguna. Tidak timbul soal syirik langsung. Soalnya kita lakukan sesuatu itu kerana apa? Kalau kerana inginkan hasil yang positif seperti disayangi suami, keluarga, rakan taulan mahupun seisi dunia maka itu tidak bersalahan dengan syarak dan sememangnya disenangi Allah. Apatah lagi untuk lebih menambat hati suami dan sebagainya, memang tidak ada salahnya kan. Pendek kata, bila hati senang, keluarga akan jadi bahagia, masyarakat akan jadi makmur dan negara akan jadi progresif. Bukankah itu tuntutan agama? 

Terapi ini juga amat sesuai untuk mereka yang menghadapi masalah lambat jodoh, susah mendapat kawan, ingin kelihatan sentiasa berseri-seri dan menarik di pandangan mata ramai. Amat serasi untuk bisnes, temuduga, kerjaya anda yang selalu di mata dunia dan  apa jua urusan anda dll

Syarat-syarat:
Mandi bunga untuk permulaan terapi
Wajah anda akan diisi dengan unsur +ve dari cahaya (6 tempat pada muka anda!)
• Minyak/ Keris Ageng berenergi juga amat bersesuaian bagi memantapkan semuanya (optional)

• Caj Rawatan – RM300 (tanpa Minyak/Keris)

| Main |
| Registration |
| Login |
Site menu
Search
Calendar
«  June 2019  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Entries archive
Our poll
Rate my site
Total of answers: 10
Site friends
  • Create your own site
  • Statistics

    Total online: 1
    Guests: 1
    Users: 0
    Copyright MyCorp © 2019Create a free website with uCoz